© Baykuş Haber

Niğde Belediyesinden Hareketlilik Haftasına özel bisiklet turu

NİĞDE BELEDİYESİ, AVRUPA HAREKETLİLİK HAFTASI KAPSAMINDA, KENT MERKEZİNDE ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLER DÜZENLEYECEK.

Niğde Belediyesi, Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında kent merkezinde çeşitli etkinlikler düzenleyerek hareketliliği teşvik edecek. Etkinlikler, 16 Eylül'de Niğde Belediye binası önünden başlayacak bir bisiklet turu ile başlayacak ve Yeni Çarşı'da Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından farklı spor dallarında gösteriler sunulacak.

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir'in de katılacağı bisiklet turu etkinliği sonrasında Yeni Çarşı'da gerçekleşecek spor gösterileri, çeşitli spor branşlarında yerel sporcuların performanslarını sergileyeceği bir etkinlik olacak. Bu etkinlikler 16 Eylül Cumartesi günü saat 18.00'de başlayacak ve 21.00'e kadar devam edecek.

Başkan Emrah Özdemir, bisiklet kullanımının sadece çocuklar ve gençler için değil, yetişkinler için de teşvik edilmesi gerektiğine dikkat çekerek, bisiklet yollarının uzatılmasının ve düzenlemelerin bisiklet kullanımını artırmada önemli olduğunu belirtti. Özdemir ayrıca, şehirdeki sporu ve sporcuyu desteklediklerini ve yeni spor tesisleri inşa ettiklerini vurguladı. Bu tesislerin gençleri ve vatandaşları aktif bir yaşama teşvik etmek için kullanıldığını ifade etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER