© Baykuş Haber

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesinde mezuniyet heyecanı

NİĞDE ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİNDE 2022-2023 ÖĞRETİM YILI MEZUNİYET TÖRENİ DÜZENLENDİ

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi, 2022-2023 öğretim yılı mezuniyet törenini düzenledi. Tören, Merkez Yerleşkesi'ndeki 15 Temmuz Milli İrade Meydanı'nda gerçekleşti. Törende saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Bölümlerinde derece yapan öğrencilere, protokol üyeleri ve hocalar tarafından plaketler verildi.

Törende bir konuşma yapan Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi'nin şehrin gözbebeği olduğunu vurgulayarak, üniversite ile birlikte önemli projelere imza attıklarını ve bu çalışmaları sürdüreceklerini ifade etti.

Üniversitenin Rektörü Prof. Dr. Hasan Uslu, depremde kaybettikleri öğretim elemanları ve öğrencilerin anısını yaşattıklarını belirterek, üniversitenin uzun geçmişi ve geniş öğrenci kitlesi ile eğitim, bilim, kültür ve sanat alanlarında ülkeye ve insanlığa hizmet etmeye devam edeceğini söyledi.

Mezuniyet töreninin en dikkat çeken anlarından biri, 2022-2023 öğretim yılı birincisi olan İslami İlimler Fakültesi öğrencisi Merve Sürer'in yaptığı konuşma oldu.

Tören sonunda öğrenciler, müziğin eşliğinde kep atarak mezuniyetlerini coşkuyla kutladılar.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER