© Baykuş Haber

Niğdede Ebelik ve Hemşirelik Bölümü mezunları ant içti

NİĞDE ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ ZÜBEYDE HANIM SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ EBELİK VE HEMŞİRELİK BÖLÜMÜ 2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ANT İÇME TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ. TÖRENDE 88 HEMŞİRELİK VE 60 EBELİK BÖLÜMÜ ÖĞRENCİSİ ANT İÇEREK MESLEKLERİNE ADIM ATTI.

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Zübeyde Hanım Sağlık Bilimleri Fakültesi, 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Ant İçme Töreni'ni gerçekleştirdi. Törende, 88 Hemşirelik ve 60 Ebelik Bölümü öğrencisi, mesleklerine adım atarak ant içti.

Rektör Vekili Prof. Dr. Hamdi Doğan'ın katılımıyla Şehit Ömer Halisdemir Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen törene, öğrencilerin aileleri büyük ilgi gösterdi. Tören, mezun öğrenciler tarafından yapılan açılış konuşmaları ile başladı. Rektör Vekili Prof. Dr. Hamdi Doğan, Hemşirelik ve Ebelik mesleklerinin önemini vurgulayarak, Üniversite tarafından nitelikli eğitim almış mezunları tebrik etti.

Zübeyde Hanım Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nil Bağrıaçık ise mezun öğrencilerin mesleki değerlere sahip bireyler olarak yetiştirildiğini belirterek, mezuniyetlerinde emeği geçen tüm personele ve Üniversite yönetimine teşekkür etti. Sağlık sisteminin önemine dikkat çeken Prof. Dr. Nil Bağrıaçık, ülkedeki depremde kaybedilenleri anarak töreni sonlandırdı.

Program, Üniversite Konservatuvar öğrencileri tarafından verilen konserle devam etti. Ebelik ve Hemşirelik Bölümü öğrencilerinin ant içme ve kep atma seremonisinin ardından tören sona erdi. Bu anlamlı günde öğrencilere yeni meslek hayatlarında başarılar dileriz.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER