© Baykuş Haber

Nilüfer Nova Norda ile coştu

NİLÜFER BELEDİYESİ’NİN “TAHAYYÜL” TEMASIYLA GERÇEKLEŞTİRDİĞİ 8. NİLÜFER CAZ FESTİVALİ, COŞKUYLA DEVAM EDİYOR. BESTELERİ İLE ÖNE ÇIKAN NOVA NORDA’NIN SAHNE ALDIĞI FESTİVALDE DANS ŞOVLARI VE SAHNE PERFORMANSI İZLEYENLERDEN TAM NOT ALDI.

Nilüfer Belediyesi'nin "Tahayyül" temasıyla gerçekleştirdiği 8. Nilüfer Caz Festivali, müzik ve sanatın coşkusunu yaşatan bir etkinlik olarak devam ediyor. Festivalin 3. gününde sahne alan Nova Norda, kendi besteleriyle dinleyicilere unutulmaz anlar yaşattı.

Sanat ve kültürün merkezi Nilüfer'de düzenlenen bu yılki Caz Festivali, Balat Atatürk Ormanı'nda gerçekleşti. Nova Norda, özgün tarzı ve enerjik sahne performansıyla izleyicilerin büyük ilgisini çekti. Nova Norda, Varım, Pelin, Kuzeye Kaç, Boşver gibi şarkıları seslendirdi ve dans şovlarıyla da seyirciyi coşturdu.

Nova Norda'nın sahne performansına, klavyede Kaan Arslan, davulda Cenk Güngör, gitarda Ömer Okan Arslan, basta Alperen Görener, trombonda Savaş Şahin, trompette Yılmazcan Ersayın, alto saksafonda Onur Çalışkan da eşlik etti.

Nilüfer Caz Festivali, müziğin ve sanatın bir araya geldiği keyifli anlara ev sahipliği yapıyor ve izleyicileri coşturan performanslarla dolu bir etkinlik olma özelliğini taşıyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER