© Baykuş Haber

Nilüferde 426 kursiyer hünerlerini sergiledi

NİLÜFER’DE FARKLI BRANŞLARDA MÜZİK EĞİTİM ÇALIŞMALARINI TAMAMLAYAN 426 KURSİYER, KONSERLERDE HÜNERLERİNİ SERGİLEDİ.

Nilüfer Belediyesi'nin 2001 yılında başlattığı müzik eğitim programının bu yılki atölye çalışmaları sona erdi ve farklı müzik branşlarında eğitim alan 426 kursiyer, yeteneklerini sergiledikleri konserlerle bu eğitim dönemini tamamladı.

2022-2023 Eğitim Öğretim Dönemi'nde gerçekleştirilen müzik eğitim çalışmalarına katılan 426 kursiyer, keman, piyano, gitar, bateri, yan flüt gibi farklı müzik branşlarında eğitim aldılar. Kursiyerler, 9 aylık yoğun eğitim sürecinde öğrenimlerini tamamladılar. Eğitmenlerin özenle hazırladığı kurslar sayesinde öğrenciler, müziğin inceliklerini öğrendiler.

Eğitimlerini başarıyla tamamlayan kursiyerler, bu başarılarını Uğur Mumcu Sahnesi'nde düzenlenen muhteşem bir konserle sergilediler. Bu yılki yıl sonu konserine kursiyerlerin yakınları da yoğun ilgi gösterdiler ve sevdiklerinin performanslarını gururla izlediler. Nilüfer Belediyesi'nin bu değerli eğitim programı, müziğe olan ilgiyi teşvik etmeye ve yetenekli genç sanatçıların yetişmesine katkıda bulunmaya devam ediyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER