© Baykuş Haber

Nilüferde ormanda açık hava tiyatro keyfi başladı

NİLÜFER BELEDİYESİ KENT TİYATROSU, ORMANDAKİ KULÜBE’DE "AŞKIN EN KISA GECESİ" ADLI OYUNUYLA YAZ DÖNEMİNİ AÇTI. ORMANDA TİYATRO KEYFİ YAŞAYAN SEYİRCİLER OYUNU AYAKTA ALKIŞLADI.

Nilüfer Belediyesi Kent Tiyatrosu, yaz sezonunu "Aşkın En Kısa Gecesi" adlı oyunuyla başlatarak tiyatroseverlere açık hava gösterileri sunuyor. Ormandaki Kulübe Sahnesi'nde gerçekleşen bu tiyatro etkinliği, seyirciler tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı.

Nilüfer Kent Tiyatrosu, Temmuz ve Ağustos aylarında hem daha önce sahnelediği oyunlarla hem de yeni oyunlarla Balat Atatürk Ormanı'nda yer alan Ormandaki Kulübe Sahnesi'nde seyirci karşısına çıkacak.

Yaz sezonunun açılışını yapan oyun "Aşkın En Kısa Gecesi" adını taşıyor ve yönetmenliğini Murat Daltaban üstleniyor. Oyunda Özlem Zeynep Dinsel, Mert Tiryaki ve Taha Tegin Özdemir gibi yetenekli oyuncular rol alıyor.

Boşanma avukatı Helena ile yasadışı işlere bulaşmış Bob'un hikayesini anlatan bu oyun, seyirciler tarafından büyük bir ilgiyle izlendi. Tiyatro severler, oyunun sonunda sanatçıları ayakta alkışladı.

Ormandaki Kulübe Sahnesi, Temmuz ve Ağustos ayları boyunca tiyatro etkinliklerine ev sahipliği yapacak. "Aşkın En Kısa Gecesi" adlı oyun 7, 8, 20, 21 ve 22 Temmuz tarihlerinde sahnelenecekken, "Bir Kumarbazın Ölüm Kılavuzu" adlı oyun da 13, 14, 15, 27, 28 ve 29 Temmuz tarihlerinde seyirciyle buluşacak.

Ağustos ayında ise Ormandaki Kulübe Sahnesi'nde iki yeni oyunun prömiyeri yapılacak. Bunlardan biri yazar Dennis Kelly'nin "Öksüzler/Orphans" adlı oyunu olacak ve Nilüfer Kent Tiyatrosu oyuncularından İbrahim Ersoylu tarafından yönetilecek. Diğer prömiyer ise Nilüfer Gençlik Tiyatrosu'nun 6 aylık çalışmanın ardından hazırladığı "Eurydice" isimli oyuna ait. Bu oyun da Ağustos ayında Ormandaki Kulübe Sahnesi'nde sahnelenecek.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER