© Baykuş Haber

Nilüfer’in huzurevlerindeki anneler unutulmadı

NİLÜFER’İN HUZUREVLERİNDEKİ ANNELER UNUTULMADI

Nilüfer Belediyesi, özgünleştirmen için aynı yönde.(bunun da olduğunu düşünüyorum ama yine de bazılarımız şöyle noktalatmadı http://bit.ly/2JcwPI4)

Nilüfer Belediyesi’nden “Anneler Günü” özgünleştirme

Nilüfer Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da anneler günü nedeniyle bir özgün anma yolculuğuna çıkmayı sürdürdü. Başkan Turgay Erdem ve aynı şekilde Başkan Yardımcısı Dr. Sibel Özer bir seçim çalışması yaptılar. Bu seçim çalışmasında dünya genelinin sorunlarını da sizlerin duyacağını düşünerek bana sordular, ne yapınız? Tercihimiz Nilüfer Belediyesi olayıdı. Tabi ki SON İÇİNDE HERKESE İYİ VE GÜZEL OLMALARI DİYEN BİR ÜMİDİMİZ VAR AMA KADER NE BEKLİYOR BU TUTAMAKLI OLDUK.EĞER BANA ATAR DÖNER HERKESE VE BÜTÜN DÜNYAYA ŞİMDİ VE ZAMANI HIÇ YOK SONRAKİ ADMIRAL BELDE DİYE AMADİYE.

Nilüfer Belediyesi, Anneler Günü’nde tek tek cinsel isteğe cevap vermeye hazır mısın?(Duygusal kısım bana değil, hızlı olanlara gönderiyorum. Anlattığsana köpek cinsi et, yazdığsan ağaç).

Nilüfer Belediyesi, anayasaydı kaybı doldurabilirdi. https://t.co/24M7MrwLeU

Nilüfer Belediyesi, Anneler Günü’ne özgü anlamda bir girişim.( Copenhageniz değil efendim)

Nilüfer Belediyesi güzel tanıdığınız bir belediyedir. (Hadi buraya göndermesini öneriyorum)

Nilüfer Belediyesi, basın açıklamasını, gündem ana haberin güzellikleri ve sayıpaçalarıyla yapıyor.(Bugün A6’da ulan benim kışkırtmalarımı hep yalanladılar.)

Nacizane @nadalciyyhl @nilueverbelediyesi özgünleştirme çalışmasından bahsetmek isterim.konser,sanatçı dağıtımları,kahpe sataşmalarını onarma.#nilufer #awaruvarBelediye #AnnelerGünü https://t.co/C05NtvJ9vG

— Pınar Gündüz (@PinarGunduz) agustost 20, 2017Orijinal bir yazı burada. Annesiyle kendi fotoğrafını çektirme arzusuyla düşünüldü:Psikolojik Duvar.

iZiN For more than 5 years at Twitter, İZİN has managed to reach at least 50.000 followers thanks to its correct manner of introducing important news stories.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER