© Baykuş Haber

Nisanur Erbil: “Eskrimde olimpiyat madalyasını ülkeme getireceğim”

MİLLİ YILDIZ NİSANUR ERBİL, "AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU, DÜNYA İKİNCİLİĞİ VE SAYISIZ MADALYA KOLEKSİYONUM VAR. TEK EKSİK OLAN OLİMPİYAT KALDI, O DA SAMSUN'A GELECEK" DEDİ.

Milli eskrim yıldızı Nisanur Erbil, ziyaret ettiği Samsun Büyükşehir Belediyesi'nde Olimpiyat madalyası kazanma sözü verdi. Erbil, kariyerinde birçok başarı elde ettiğini, ancak Olimpiyat madalyasının eksik olduğunu belirterek, "Olimpiyat madalyasını eskrim tarihinde ülkeme, şehrime getireceğim" dedi.

Samsun Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Süleyman Demirtaş, Nisanur Erbil'in "Eskrim Projesi" kapsamında keşfedildiğini ve uluslararası arenada önemli başarılara imza attığını vurguladı. Erbil'in olimpiyat kotası için mücadele verdiğini belirterek, "Samsun için yeni bir yıldız doğuyor, bunun adı da Nisanur Erbil olacak" dedi.

Nisanur Erbil ise Samsun'da doğup büyümenin ve Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin desteğini almanın büyük bir gurur olduğunu ifade etti. Başkan Mustafa Demir'e teşekkürlerini ileten Erbil, "Olimpiyat madalyasını eskrim tarihinde ülkeme, şehirime getireceğim" dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER