© Baykuş Haber

Nusaybinde Suriye sınırına yakın noktada Türk bayrağı dikildi

MARDİN’İN NUSAYBİN İLÇE KAYMAKAMI VE BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ ERCAN KAYABAŞI'NIN TALİMATIYLA İLÇE MERKEZİNDE SURİYE SINIRINA YAKIN YENİ YAPILAN SINIR PARK VE MESİRE ALANINA BÜYÜK TÜRK BAYRAĞI DİKİLDİ.

Mardin'in Nusaybin İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı'nın talimatıyla, ilçe merkezine yakın olan ve yeni inşa edilen Sınır Park ve Mesire Alanı'na büyük bir Türk bayrağı dikildi.

Nusaybin Belediyesi'nin kendi kaynaklarıyla yaklaşık 30 dönümlük bir alanda gerçekleştirdiği Sınır Park ve Mesire Alanı projesi tamamlandı. Bu alanda ailelerin piknik yapabileceği ve rahat bir şekilde zaman geçirebilecekleri bir atmosfer oluşturuluyor. Peyzaj çalışmaları ise devam ediyor.

Bölgedeki çalışmaları inceleyen Kayabaşı, alana büyük bir Türk bayrağı asılmasını istedi. Belediye ekipleri bu isteği hemen yerine getirerek Nusaybin'den ve Suriye'nin Kamışlı ilçesinden rahatlıkla görülebilecek bir Türk bayrağı dikti.

Kayabaşı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Şanlı bayrağımız, Nusaybin'in gurur kaynağı olan Sınır Park Mesire Alanı'na çok yakıştı. Ay yıldızlı al bayrağımızın altında sınırın sıfır noktasında misafirlerimizi bekliyoruz, herkesi mırra içmeye davet ediyoruz" ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER