© Baykuş Haber

O anlar kamerada: Fren yerine gaza basınca markete daldı

MERSİN'İN ERDEMLİ İLÇESİNDE SÜRÜCÜSÜNÜN FREN YERİNE GAZA BASTIĞI OTOMOBİL MARKETE DALDI. OTOMOBİLİN MARKETE GİRDİĞİNİ GÖREN MÜŞTERİ VE ÇALIŞAN SON ANDA YARALANMAKTAN KURTULDU.

Mersin'in Erdemli ilçesinde, sürücünün fren yerine gaza bastığı otomobil, bir markete girdi. Bu olay sırasında markette bulunan müşteri ve çalışanlar son anda yaralanmaktan kurtulurken, güvenlik kamerasına yansıyan görüntüler olayın şiddetini gözler önüne seriyor.

Tırtar Mahallesi'nde bulunan bir yazlık sitede meydana gelen olayda, site içindeki marketin önünde dönüş yapmak isteyen sürücünün iddialara göre fren yerine gaza basması sonucunda otomobil markete doğru hızla ilerledi. Markette bulunan insanlar otomobilin yaklaştığını son anda fark ederek panikle kaçmayı başardılar. Bu şans eseri kimse yaralanmazken, markette maddi hasar meydana geldi.

Mahalle sakinlerinden Halil Göken, site sakini bir vatandaşın dönüş yaparken bu kazanın meydana geldiğini belirterek, böyle tür kazaların zaman zaman yaşandığını ifade etti. Göken, bu olayın dikkatli olmanın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gösterdiğini dile getirdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER