© Baykuş Haber

Oda arkadaşını sokakta sırtından bıçaklayan şahıs tutuklandı

BURSA'NIN İNEGÖL İLÇESİNDE PANSİYONDAKİ AYNI ODADA KALAN 2 ARKADAŞ ARASINDA SOKAKTA ÇIKAN KAVGADA SERKAN D. (25)'Yİ SIRTINDAN BIÇAKLAYAN FATİH S.(30) TUTUKLANARAK CEZA EVİNE GÖNDERİLDİ.

İnegöl ilçesindeki bir pansiyonda aynı odada konaklayan iki arkadaş arasında dün gece çıkan kavga sonucu, bir arkadaşını sırtından bıçaklayarak ağır yaralayan şüpheli tutuklandı. Olay, Kemalpaşa Mahallesi Mahmut Esat Bey Caddesi'nde meydana geldi. Şüpheli olan Fatih S. (30) ve mağdur olan Serkan D. (25) arasında başlayan tartışma, küfürleşmeye ve ardından fiziksel bir mücadeleye dönüştü. Kavganın şiddeti arttıkça, Fatih S., elindeki bir bıçağı kullanarak Serkan D.'yi sırtından bıçakladı.

Olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ekibi, ağır yaralanan Serkan D.'ye ilk müdahaleyi yaptıktan sonra onu İnegöl Devlet Hastanesine sevk etti. Genç adamın durumu ciddiydi ve yoğun bakıma alındı.

Emniyet ekipleri, şüpheli olan Fatih S.'yi gözaltına aldı ve adli makamlara sevk etti. Şüpheli ifadesinde, Serkan D.'nin kendisine 500 TL borcu olduğunu ve odadaki eşyalarını almak için geldiğini belirtti. Ancak tartışmanın büyüdüğünü ve sokağa taştığını, Serkan D.'nin kendisine bir kaldırım taşı fırlattığını söyledi. Bu sırada kendisinin de elindeki bıçağı kullanarak etrafta sallandığını ve böylece Serkan D.'yi yaraladığını itiraf etti.

Şüpheli, mahkeme kararıyla tutuklandı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER