© Baykuş Haber

Oda Başkanı, kızının YKS heyecanına ortak oldu

SAMSUN TERME’DE ŞOFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER ODASI BAŞKANI ŞUAYİP AKBULUT, KIZIYLA BİRLİKTE YKS SINAVINA GİREREK SINAV HEYECANINA ORTAK OLDU. (İSMAİL CAN ÇAM/SAMSUN-İHA)

Samsun Terme'de Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı olan 48 yaşındaki Şuayip Akbulut, kızı Merve Akbulut ile birlikte Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) girerek onun sınav heyecanını paylaştı. Başkan Akbulut, sınav öncesi kızının teklifini kabul ederek onun yanında olmayı seçti. Heyecanı, stresi ve mutluluğuyla gençlerin yanında olmanın önemine vurgu yaparak, sınav gününe kadar kızıyla birlikte konu tekrarı yaparak hazırlandıklarını ifade etti.

Kızı Merve Akbulut ise babasıyla üniversite sınavına girmenin büyük bir mutluluk olduğunu belirtti. Daha önce iki üniversiteyi açıktan bitirdiğini ve okumaya devam etmek istediğini söyleyen Merve Akbulut, babasının yanında olmasının kendisini daha motive ettiğini dile getirdi.

Sınav sonrası diğer üniversite adaylarıyla bir araya gelerek soruları değerlendiren Şuayip Akbulut, sonuçların hayırlı olmasını diledi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER