© Baykuş Haber

Odakır: “Kurban Bayramı öncesinde piyasalar canlanacak”

KAYSERİ ESNAF VE SANATKÂRLAR ODALARI BİRLİĞİ (KESOB) BAŞKANI ŞEYHİ ODAKIR, YAKLAŞAN KURBAN BAYRAMI ÖNCESİNDE PİYASALARIN HAREKETLENMESİNİ BEKLEDİKLERİNİ SÖYLEYEREK, “9 GÜNLÜK TATİL DÖNEMİNDEN ÖNCE PİYASALARDA CANLANMA OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUZ. VATANDAŞLARIMIZ, BAYRAM ALIŞVERİŞLERİNİ ESNAFIMIZDAN YAPARLARSA EĞER YEREL EKONOMİYE CAN SUYU OLUR” DEDİ.

Kurumları, Kayseri Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (KESOB) Başkanı Şeyhi Odakır, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde piyasaların hareketlenmesini beklediklerini ifade ederek, “9 günlük tatil döneminden önce piyasalarda canlanma olacağını düşünüyoruz. Vatandaşlarımız, bayram alışverişlerini esnafımızdan yaparlarsa eğer yerel ekonomiye can suyu olur” dedi.

Başkan Şeyhi Odakır, uzun bir seçim döneminin ardından piyasaların hareketlenmeye başladığını ve yaz tatili ile birlikte şehirdeki hareketliliğin artacağını belirtti. Ayrıca, Kurban Bayramı'nın yaz tatili ile çakışmasının ve 9 günlük olmasının piyasalara olumlu yansımaları olacağını ifade etti.

Şeyhi Odakır, vatandaşların yerel esnaftan alışveriş yapmaları gerektiğini vurgulayarak, bu şekilde yerel ekonominin canlanmasına katkı sağlayacaklarını dile getirdi. Ayrıca, esnafın ahi ahlakına sahip olduğunu ve kaliteli ürün ve hizmet sunduğunu belirtti. Bu nedenle, vatandaşların yerel esnafa destek olma bilincine sahip olmaları gerektiğini söyledi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER