© Baykuş Haber

Öfkeli dayı yeğenine kurşun yağdırdı

BURSA'DA ORMANLIK ALANDA DAYISININ TABANCASINDAN ÇIKAN KURŞUNLARIN HEDEFİ OLAN YEĞEN, HAYATINI KAYBETTİ. CİNAYET ZANLISI DAYI H.A., YANINDAKİ ARKADAŞI S.E. İLE BİRLİKTE GELDİĞİ 16 ALU 345 PLAKALI ARAÇLA OLAY YERİNDEN KAÇTI. OLAYDAN BİR SAAT SONRA ÇEVRE YOLUNDA DEVRİYE ATAN POLİS EKİPLERİ, CİNAYET ZANLISININ BULUNDUĞU ARACI FARK ETTİ. POLİSİN DUR İHTARINA UYMAYAN SÜRÜCÜ KAÇMAYA BAŞLADI. 1 KİLOMETRE SÜREN KOVALAMACA SONUCU ARAÇ ÖNÜ KESİLEREK DURDURULDU. ARAÇTAKİ SÜRÜCÜ S.E., YAKALANIRKEN CİNAYET ZANLISI DAYININ YAKALANMASI İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATILDI.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, yeğeni ile dayısı arasında ormanlık alanda yaşanan trajik bir olay sonucunda yeğen hayatını kaybetti. Olay, Hocaköy Mahallesi'nde bulunan ormanlık alanda meydana geldi ve saat 13.00 sıralarında gerçekleşti. İşte detaylar:

Bilgilere göre, dayı H.A. (41), kendi aracıyla yeğeni Engin Yılmaz (35) ile ormanlık alanda buluştu. Ancak, henüz bilinmeyen bir nedenle aralarında bir tartışma başladı ve bu tartışma kısa sürede büyüdü. Dayı, öfkeyle elindeki tabanca ile yeğenine ateş etti. Engin Yılmaz, başına isabet eden üç kurşunla olay yerinde yaşamını yitirdi.

Cinayet zanlısı H.A., yanındaki arkadaşı S.E. ile birlikte geldiği 16 ALU 345 plakalı araçla olay yerinden kaçtı. Ancak, olaydan bir saat sonra çevre yolunda devriye atan polis ekipleri, zanlının bulunduğu aracı tespit etti. Polisin 'dur' ihtarına uymayan sürücü, polis ekipleri tarafından yakalanmak üzere kaçmaya başladı. Bir kilometre süren bir kovalamaca sonucunda araç önü kesilerek durduruldu. Araçtaki sürücü S.E. yakalanırken, cinayet zanlısı H.A.'nın yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Engin Yılmaz'ın cenazesi savcılık incelemesinin ardından hastane morguna kaldırıldı. Jandarma ekipleri olayla ilgili tahkikatı sürdürüyor. Bu trajik olay, bölgede büyük bir üzüntü ve endişeye yol açtı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER