© Baykuş Haber

Öğrenciler yıl sonu sergisi açtı

ÖĞRENCİLER YIL SONU SERGİSİ AÇTI

Sivas Alparslan Ortaokulu öğrencileri, Sivas Valiliği himayesinde Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen HEDEF Projesi kapsamında bir resim sergisi düzenledi. Okulun koridorlarında yer alan bu serginin açılışı, İl Milli Eğitim Müdürü Ergüven Aslan, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Açılış töreninde İl Milli Eğitim Müdürü Ergüven Aslan, sergide yer alan eserler hakkında bilgi alarak öğrencilerin çalışmalarını inceledi. Sergide toplamda 205 eserin sergilendiğini belirten Görsel Sanatlar Öğretmeni Benan Şahin Arslan, öğrencilerin yıl boyunca derslerinde hazırladıkları geleneksel el sanatları motifleri, karakalem çalışmaları, mozaik çalışmaları, natürmort çalışmaları, lavi tekniği, op art çalışmaları, asamblaj çalışmaları ve soyut resim çalışmalarını sergilediklerini ifade etti.

Eğitim Müdürü Aslan, sergiyi Okul Müdürü Sebahattin Eker eşliğinde gezdi ve öğrencilerin emeklerini takdir etti. Sergiyi ziyaret eden Aslan, öğrencileri ve öğretmenleri başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti. Bu etkinlik, öğrencilerin sanatsal yeteneklerini sergileme fırsatı bulduğu ve eğitimde sanatın önemine vurgu yapan bir etkinlik olarak gerçekleşti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER