© Baykuş Haber

Öğrencilerden görsel sanatlar sergisi

ÖĞRENCİLERDEN GÖRSEL SANATLAR SERGİSİ

Sivas Muzaffer Sarısözen Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri, görsel sanatlar alanındaki yeteneklerini sergiledikleri özgün bir sergi açtılar. Bu özel sergi, "Türkiye Yüzyılına Sanatla Merhaba" ismiyle sunuldu ve Sivas Valiliği'nin himayesinde Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen HEDEF Projesi kapsamında gerçekleştirildi.

Serginin açılış programına Sivas Vakıflar Bölge Müdürü Cemal Karaca, İl Milli Eğitim Müdürü Ergüven Aslan, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Sergi, Şems-i Sivasi İl Halk Kütüphanesi'nde düzenlendi.

Serginin açılışından önce, Okul Müdürü Harun Kaya, serginin içeriği hakkında bilgi vererek, öğrencilerin özgün eserlerinin sergilendiğini ve toplamda 100 farklı eserin yer aldığını vurguladı. Ardından, Cemal Karaca ve Ergüven Aslan, öğrencilerin çalışmalarını yakından incelediler ve serginin açılış kurdelesini birlikte kestiler.

Bu özel sergi, 12. sınıf öğrencilerinin Görsel Sanatlar öğretmenleri Elif Beyazkoç, Selahattin Acıgöz ve Özgür Kızılkaya ile birlikte hazırladığı bir etkinliktir. Sergi, 3 gün boyunca ziyarete açık olacak ve sanatseverlerin beğenisine sunulacaktır.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER