© Baykuş Haber

Öğrencilerden teknoloji ve farkındalık yürüyüşü

SAMSUN 19 MAYIS ŞEHİT VURAL AKDENİZ ANAOKULU TARAFINDAN DÜZENLENEN, “TEKNOLOJİ BAĞIMLILIĞININ ÖĞRENCİ VE AİLEYE ZARARLARI” KONUSUNDA İLÇE ESNAFINA VE VATANDAŞLARA BİLGİLENDİRME YAPTILAR.

Samsun 19 Mayıs Şehit Vural Akdeniz Anaokulu tarafından düzenlenen "Teknoloji Bağımlılığının Öğrenci ve Aileye Zararları" başlıklı etkinlikte, minikler, ilçe esnafına ve vatandaşlara bilgilendirme faaliyetlerinde bulundu.

Öğrenciler, "Teknoloji Bağımlılığının Öğrenci ve Aileye Zararları"na dikkat çekmek amacıyla pankartlar, sloganlar ve özel kostümler hazırlayarak yürüyüş düzenledi. 15 Temmuz Millet Meydanı'nda bir araya gelen öğrenciler, konuyla ilgili hazırladıkları bildirileri esnafa ve geçen vatandaşlara dağıtarak bilgilendirme çalışması gerçekleştirdi.

Okul Müdürü Cüneyt Kahyaoğlu, etkinlik hakkında şunları söyledi: "Teknoloji Bağımlılığının Öğrenci ve Aileye Zararları konusuna dikkat çekmek için öğrencilerimiz pankartlar, sloganlar ve özel kostümler hazırlayarak yürüyüş düzenledi. 15 Temmuz Millet Meydanı'nda buluşup konu ile ilgili hazırladığımız bildirileri esnafa ve yoldan geçen vatandaşlara dağıtarak bilgilendirme yaptık. Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerin hayata daha sağlıklı bir şekilde hazırlanmaları için, onların ihtiyaç duyduğu sevgi ve ilgiyi telefonlar ve tabletler yerine çocuklarımızla oyun oynayarak karşılamamız gerekiyor. 'Kırılmasından korktuğunuz telefonunuz değil, çocuklarınızın kalbi olsun' şeklinde tavsiyelerde bulunarak etkinliğimize katılan velilere, öğretmenlere ve stajyerlere teşekkür ediyoruz."

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER