© Baykuş Haber

Öğrencilere enerji tasarrufu anlatıldı

TRAKYA ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. (TREDAŞ), MURATLI BELEDİYESİ PAPATYA ANAOKULU ÖĞRENCİLERİ İLE “ENERJİ TASARRUFU VE VERİMLİ ENERJİ KULLANIMI” İÇİN BİR ARAYA GELDİ.

Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ), enerji tasarrufu ve verimli enerji kullanımının önemini vurgulamak amacıyla Muratlı Belediyesi Papatya Anaokulu öğrencileriyle bir araya geldi. TREDAŞ Kurumsal İletişim Müdürlüğü çalışanları, bu amaçla gerçekleştirdikleri eğitimler kapsamında Muratlı Belediyesi Papatya Anaokulu öğrencilerine bilinçlendirme sağladılar.

Eğitimde, enerji kaynaklarının etkin ve verimli bir şekilde kullanılmasının önemi üzerinde duruldu. Evlerde ve okullarda enerji tasarrufunun nasıl yapılacağı, enerjinin hayatımızdaki rolü gibi konular öğrencilere anlatıldı. Bu eğitimlerle öğrenciler, enerji tasarrufu ve verimli kullanımın çevre için neden önemli olduğunu ve daha sürdürülebilir bir dünya için neler yapabileceklerini öğrenmiş oldular.

Eğitim sonunda, öğrencilere katılımları için teşekkür edilerek hediyeler verildi. TREDAŞ'ın bu tür eğitimlerle enerji bilincini yaygınlaştırarak geleceğin enerji kullanıcılarını daha bilinçli hale getirmeyi hedeflediği belirtildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER