© Baykuş Haber

Öğrencilere teknolojik hediye seçenekleri

TURKCELL MAĞAZALARINDA VE TÜRKİYE’NİN SADECE ELEKTRONİK ÜRÜN SATIŞI YAPAN PAZAR YERİ PLATFORMU PASAJ’DA, YAZ TATİLİNE GİRECEK ÖĞRENCİLERE KARNE HEDİYESİ ALMAK İSTEYENLERE ‘KARNE GÜNÜ’ KAMPANYASI DÜZENLENDİ.

Önümüzdeki Cuma günü karnelerini alacak olan öğrenciler için, ailelere farklı hediye seçenekleri sunuluyor. Son teknoloji ürünleri içeren bir dizi hediye seçeneği, Pazar yeri platformlarında mevcut.

Turkcell mağazaları ve Türkiye'nin yalnızca elektronik ürünlerin satıldığı Pazar yeri platformu Pasaj, yaz tatiline girecek öğrenciler için "Karne Günü" kampanyası düzenliyor. Bir eğitim ve öğretim yılını daha başarıyla tamamlayacak olan öğrenciler, Turkcell mağazalarından ve Pasaj'dan alacakları hediyelerle karnelerini kutlayabilecekler.

Her öğrenciye uygun hediye seçenekleri sunan Turkcell mağazaları ve Pasaj, Karne Günü kampanyasından yararlanmak isteyenler için farklı bütçelere hitap eden ürünler sunuyor. Bu ürünler arasında, yaz tatilinde çevrimiçi faaliyetlerde bulunacaklar için "Pekiyi Bilgisayar ve Tabletler," oyun tutkunları için "Pekiyi Bilgisayar ve Oyuncu Aksesuarları," dijital oyunlarla vakit geçirmeyi sevenler için "Pekiyi Dijital Oyun Kodları," tatilin tadını çıkaracaklar için "Pekiyi Scooter & Drone ve Hobi Ürünleri," sosyal medyada aktif olanlar için "Pekiyi Cep Telefonları," tatilde spor yapacaklar için "Pekiyi Akıllı Saat ve Bileklikler," müziği hayatlarının bir parçası olarak görenler için "Pekiyi Kulaklık ve Hoparlörler" öne çıkıyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER