© Baykuş Haber

Öğrencilerin el becerileri sergiye taşındı

KOZLU ATİLLA İLKOKULU’NDA ÖĞRENCİLERİN HAZIRLADIĞI ESERLER SERGİLENDİ.

Kozlu Atilla İlkokulu, öğrencilerin 2022-2023 eğitim öğretim yılı boyunca gerçekleştirdiği sanatsal çalışmaları sergileyerek renkli bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Bu özel sergi için, sınıf öğretmeni Songül Velioğlu ve öğrenciler işbirliği yaparak yağlı boya, karakalem, ebru gibi farklı sanat dallarında eserler üretti. Sergi alanı olarak Attila İlkokulu Bahçesi seçildi.

Serginin açılışını yapmak üzere Okul Müdürü Mustafa Girgin, Müdür Yardımcısı A. Serkan Yazıcıoğlu ve Sınıf Öğretmeni Songül Velioğlu bir araya geldi. Kozlu Kaymakamı Hüseyin Ece, Kozlu Belediye Başkanı Yardımcısı Hüseyin Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mansur Gök, okul müdürleri ve veliler de sergi açılışına katıldılar.

Misafirler, öğrencilerin yıl boyunca ortaya koyduğu başarılı eserleri büyük bir ilgiyle inceledi. Sergiyi ziyaret edenler, öğrencilerin sanatsal yeteneklerini ve yaratıcılıklarını takdir ettiler. Kozlu Kaymakamı Hüseyin Ece, emek veren herkesi tebrik ederek teşekkürlerini iletti.

Attila İlkokulu bahçesindeki sergi, gün boyunca açık kaldı ve veliler ile çevre sakinleri tarafından büyük bir ilgi ve heyecanla izlendi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER