© Baykuş Haber

Öğretim üyesi Akdağın ‘Sihir adlı filminin galası yapıldı

AYDIN'DA ZOR ŞARTLARDA EĞİTİM HAYATINI TAMAMLAYAN ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYESİ MENDERES AKDAĞ, TARAFINDAN ÇEKİMİ YAPILAN ‘SİHİR’ ADLI FİLMİN GALASI KIZILCAKÖY’DE GERÇEKLEŞTİRİLDİ. GÖSTERİMDE FİLMİ İZLEYENLER ZAMAN ZAMAN GÜLDÜ ZAMAN İSE DUYGUSAL ANLAR YAŞADI.

Aydın'da eğitim hayatını zorluklarla tamamlamış olan Adnan Menderes Üniversitesi Öğretim Üyesi Menderes Akdağ tarafından hazırlanan "Sihir" adlı film, 20 çocuğun katılımıyla Kızılcaköy'de galası yapıldı. Gösterim sırasında izleyiciler, filmde zaman zaman güldü, zaman zaman da duygusal anlar yaşadılar.

Film, bir illüzyon gösterileri yapan babanın ve engelli kızının yaşam hikayesini ele alıyor ve "Sahip olduklarımız hayatımızın gerçek sihri" mesajını iletmeye çalışıyor. Film, Aydın'da çekildi ve Menderes Akdağ, çocukların oyunculuk eğitimleriyle birlikte 3 ay süren bir çekim sürecinden bahsediyor. Kahramanmaraş depreminden hemen önce tamamlanan filmin galası, ülkenin yaşadığı zorlu dönem nedeniyle bugüne ertelenmiş.

Filmin yapımcısı ve yönetmeni Menderes Akdağ, "Globalleşen dünyada iletişim araçları sayesinde uzaklar yakın hale geldi, ancak aynı çatı altında yaşayan aile bireyleri artık aynı ortamda bir araya gelmiyor" diyor. Bu film aracılığıyla izleyicilerin, çocuklarıyla vakit geçirmenin ne kadar kıymetli olduğunu fark ettiklerini belirtiyor. Hızla değişen dünya koşullarında, herkesin birbirine daha fazla zaman ayırması gerektiğine inanıyor ve bu güzel çalışmanın ortaya çıkmasında emeği geçen tüm çocuklara teşekkür ediyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER