© Baykuş Haber

Öğretmen ve öğrenciler Bünyan için çalıp söyledi

BÜNYAN NAMIK KEMAL ORTAOKULU YÖNETİCİSİ, ÖĞRETMENLERİ VE ÖĞRENCİLERİ BÜNYAN YÖRESİ İLE ÖZDEŞLEŞMİŞ ’HALI DOKURUM' İSİMLİ TÜRKÜYÜ BÜNYAN'IN EŞSİZ DOĞASI, TARİHİ VE KÜLTÜREL GÜZELLİKLERİ İLE HARMANLAYARAK, 'BÜNYAN İÇİN ÇAL, BÜNYAN İÇİN SÖYLE' ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRDİLER.

Bünyan Namık Kemal Ortaokulu, Bünyan'ın zengin doğal güzellikleri, tarihi mirası ve kültürel zenginlikleri ile özdeşleşmiş olan "Halı Dokurum" isimli türküyü Bünyan için özel bir etkinlikle yeniden hayat buldurdu. Okul yöneticileri, öğretmenleri ve öğrencileri, bu projede Bünyan'ın eşsiz doğal güzelliklerini ve tarihi mekanlarını harmanlayarak "Bünyan İçin Çal, Bünyan İçin Söyle" adlı özel bir klip hazırladılar.

Sosyal medya platformlarında büyük ilgi gören ve Bünyan'ın tarihi ve kültürel mirasını yansıtan bu özel klip, halk tarafından büyük takdirle karşılandı. Namık Kemal Ortaokulu öğrencileri, Bünyan Kaymakamlığı, Bünyan Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından sağlanan destek ve yardımlar için teşekkürlerini iletti.

Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun, projeyi hayata geçiren öğrencileri ve öğretmenleri takdir ederek, klipin Bünyan'ın güzelliklerini ön plana çıkardığını ve herkesin bu eserde kendine ait bir parça bulabileceğini belirtti. Projenin Bünyan'ın tanıtımına büyük katkı sağladığını vurguladı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER