© Baykuş Haber

Öğretmen Yazarlar Kitap Fuarının ilki Hocalarda açıldı

AFYONKARAHİSAR HOCALAR İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN YÜRÜTÜLEN ‘YAZARIM ÖĞRETMENİM PROJESİ’ ÇERÇEVESİNDE ÖĞRETMEN YAZARLAR KİTAP FUARININ İLKİ HOCALAR İLÇESİNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Afyonkarahisar Hocalar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan 'Yazarım Öğretmenim Projesi' kapsamında gerçekleşen Öğretmen Yazarlar Kitap Fuarı'nın ilki, Hocalar ilçesinde büyük bir coşkuyla düzenlendi. Bu özel fuar, Türkiye'de öğretmenlerin yazar kimliği ile ilk kez bir araya geldiği bir etkinlik olarak dikkat çekti. Fuarın organizasyonunu yürüten Öğretmen Yazar Ahmet Öztürk liderliğinde, Türkiye'nin dört bir yanından gelen 40 öğretmen yazarın katılımıyla gerçekleşti. Fuar süresince 44 farklı etkinlikle öğrenciler, öğretmenleriyle buluşma fırsatı yakaladılar.

Açılış törenine, Hocalar Kaymakam V. Hakan Kara, Dinar Kaymakamı Kemal Duru, Kızılören Kaymakamı Makbule Adacı, İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetçi, Hocalar İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Koyuncu ve diğer davetliler büyük ilgi gösterdiler. Açılış konuşmalarının ardından, Şehit Kamil Tunç Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından sahnelenen halk oyunları ve diğer gösterilerle etkinlikler devam etti. 'Yazarım Öğretmenim Projesi' kapsamında düzenlenen yarışmalarda ödül alan öğrencilere hediyelerin verilmesinin ardından Kitap Fuarı resmi açılışını gerçekleştirdi. Bu etkinlik, öğretmenlerin yazar kimliklerini ve yazdıkları kitapları tanıttıkları bir platform olması nedeniyle büyük bir önem taşıdı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER