© Baykuş Haber

Oğulları tarafından öldürülen anne ve baba son yolculuğuna uğurlandı

KONYA’DA OĞULLARI TARAFINDAN EVLERİNDE ÖLDÜRÜLEN İMAM VE EŞİNİ KILINAN CENAZE NAMAZININ ARDINDAN DUALARLA TOPRAĞA VERİLDİ.

Konya'da evlerinde oğulları tarafından öldürülen imam Hüseyin Çoban (57) ve eşi Mürüvvet Çoban (55) için bugün duygusal anlar yaşandı. İçeriçumra Mahallesi Çakılkuyu Caddesi'nde gerçekleşen trajik olayın ardından çiftin cenazesi morga kaldırılmıştı. İmam ve eşi için düzenlenen cenaze töreni, yakınlarının, dostlarının ve mahalle sakinlerinin katılımıyla gerçekleşti.

Törende, çiftin ölümüne büyük bir üzüntü ve şok yaşanırken dualar edildi. İkindi namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrasında Hüseyin Çoban ve Mürüvvet Çoban dualarla son yolculuklarına uğurlandılar. Katılımcılar, aileye başsağlığı dileyerek acılarını paylaştılar.

Katil zanlısı olarak gözaltına alınan Mücahit Çoban'ın ifadesinde olayı itiraf ettiği ve kendisini savunurken "Olaya aklım ermedi, nasıl oldu bilmiyorum" dediği öğrenildi. Mücahit Çoban, adliyeye sevk edildikten sonra mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bu üzücü olay, toplumda büyük bir şok yaratmış ve aile fertleri, komşuları ve dostları tarafından içtenlikle anıldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER