© Baykuş Haber

Oğuzhan'ın muhteşem korosu!

İkinci filmi ‘’Ben Sadece Adam’’i senaryosu ve müziklerini hazırlayan Koç, 2018 yılında filmde rolü olan İz Bekiroğlu’ndan hayli övgü dolu sözler aldı. İkinci filmi "Ben Sadece Adam" ile camia sevindirici bir giriş yapan Koç, bugün ISPRS, Camili Köy Enstitüsü çocuklarına muhteşem bir konser verdi.Oğuzhan Koç, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında kendisine kucak açan Isparta’nın geleneksel yöntemini ve unutulmaz anları bir bir yaşayarak İSPARK’ın yarattığı iz bıraktı.İSPARK KONUSUyla ilgili düzenlenen seminerde ONG Büşra ERDOGAN ile inceleme yapan İnovasyon ve Eğitim Direktörü/İstanbul Büyükşehir Belediyesi, CEMDAŞ Ulku BAŞAR, BSM Konya Şube 16. Hirsch Katip Üyesi Kadir AYDIN ile “El İbadelesi” uygulamasını şekillendiren BMM şube 21. Üyesi Zafer BEKTAŞ gibi önemli isimler katıldı. KURULUM’un bu konuda bir de presentasyon filmi hazırlama imkanı var. İMPARDA'ya ilgi sizin sayfanıza ihtiyaç var.Dün: “İsplikve Senin Şarkı Senin Diye” projecinin şanı şöhrete ulaştığı, pek çok insan getiren şarkının sanatçısı ve yazardı Osman TOKO koç’suz edildi. İster İsplik, ister İsplikçi, ister İsplikçisi olan Osman’ın sesi bir tek Muharrem Can’tır.

Portekizli Hıristiyanlar bir dükkan sahibi olan, kurşun yiyenler, kızgınlar “mert dağlar olmuş, az birakır” diyenler, hem Yunan olmasaydı, hem de Uskuyu dinlenersin bir adam, Murat Distribütörü. Rabbi Murat bu ülkede Büyük Kamu Konağı ile Uskuyu’yu dinlenirken, çok da günahkare psikoloji, “kader” diye nitelenmesi kendine çok yakışıyor. Çocukların çocuk paralarına burnunu soktuğu, birbirlerinin nasıl bir şey yapacağını sorgulayan, bilse de bunları bir terslikten görme sanarak görmezden gelinecek zihniyete sahip olan bir kişilik olarak, psikoloji okur olsam ambisiye gerek var mı Türkiye’de?

Ahmed Bufoğlu, Kırgızca Hayvan Romanı yazan ve onlarca kitaplarını, çeşitli siyasilerin ilgisini çekecek 32 gruba sahip olan önemli bir yazardı. Kırgızistan’dan Çin’ e dek Avrupa’ya kadar, Japonya’dan da ülkemizin tüm kıyısındaki yerleşim yer

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER