Okul kantini işletmecilerine hijyen eğitimi
ÇevreNİĞDE TARIM VE ORMAN İL MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN OKULLARDAKİ YEMEKHANE, KANTİN, ÇAY OCAĞI GİBİ GIDA İŞLETMELERİNDEN SORUMLU YÖNETİCİ VE ÇALIŞANLARA YÖNELİK HİJYEN EĞİTİMİ VERİLDİ.
Niğde Tarım ve Orman İl Müdürlüğü tarafından okullardaki yemekhane, kantin, çay ocağı gibi gıda işletmelerinden sorumlu yönetici ve çalışanlara yönelik hijyen eğitimi verildi.
Niğde İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün okul kantinlerinde satılacak gıdalar ve eğitim kurumlarındaki gıda işletmelerinin hijyen yönünden denetlenmesi konulu genelgesi doğrultusunda, Niğde Tarım ve Orman İl Müdürlüğü Gıda ve Yem Şube personeli tarafından verilen eğitime 330 kursiyer katıldı.
3 gün süreyle devam edecek olan eğitimde; çocukların okul kantinlerinden aldıkları gıda ürünleri ve sunuluş biçiminin sağlık kurallarına uygunluğu konusunda dikkat edilmesi gerekenler aktarıldı.
İlginizi Çekebilir