© Baykuş Haber

Okul Sporları Yıldızlar Tenis Türkiye Şampiyonası Demircide başladı

GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI TARAFINDAN DÜZENLENEN 2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL SPORLARI YILDIZLAR TENİS TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ MÜSABAKALARI MANİSA'NIN DEMİRCİ İLÇESİNDE BAŞLADI.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından organize edilen 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Yıldızlar Tenis Türkiye Birinciliği müsabakaları, Demirci ilçesinde heyecan dolu bir şekilde başladı. Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün ev sahipliğinde gerçekleşen turnuva, Demirci ilçesinde bulunan 4 açık tenis kortunda düzenleniyor. Bu prestijli turnuvada, Adana, Antalya, Bitlis, İzmir, İstanbul, Düzce, Mersin, Gaziantep, Siirt, Ordu, Artvin, Şırnak, Tunceli ve Trabzon illerinden toplamda 35 kız ve 55 erkek sporcu mücadele ediyor.

Demirci Tenis Kortları'nda yapılan açılış seremonisi, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı, ardından müsabakalar başladı. Açılış seremonisine Demirci Kaymakamı Adem Kaya, Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Hizmetleri Müdürü Mustafa Buldu, Demirci Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Bilal Yılmaz, Okul Sporları Şube Müdürü Fatih Umut Altınışık, beden eğitimi öğretmenleri ve sporcular katıldı. Turnuva, 11 Haziran tarihinde sona erecek.

Demirci Kaymakamı Adem Kaya, açılış seremonisinde yaptığı konuşmada, geçen hafta ilçeye gelen birçok ilin sporcularını ağırladıklarını ve güzel bir turnuvaya ev sahipliği yaptıklarını söyledi. Bu hafta ise yıldız sporcuları ağırladıklarını ifade eden Kaymakam Kaya, gençlerin yanında olduklarını vurguladı. Kaymakam, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın destekleriyle ilçeye güzel tesisler kazandırıldığını ve önemli turnuvalara ev sahipliği yapmanın gururunu yaşadıklarını dile getirdi. Ayrıca, geleceğin şampiyonlarını yetiştirmek için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk ise turnuvanın şehirde bir tenis şöleni yaşandığını belirterek, sporculara, antrenörlere ve hakemlere başarılar diledi. Sporun gençlerin hayatında önemli bir rol oynadığını ve sağlıklı bir gelecek için sporun teşvik edilmesinin büyük bir öneme sahip olduğunu vurguladı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER