© Baykuş Haber

Okul sporlarında yılın enleri ödülleri verildi

OKUL SPORLARINDA YILIN EN'LERİ ÖDÜLLERİ VERİLDİ

2022-2023 eğitim ve öğretim yılı "Okul Sporları Yılın Enleri" ödül töreni, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlendi ve Neşet Ertaş KYK Yurdu konferans salonunda gerçekleştirildi. Törene, İl Millî Eğitim Müdürü Metin Alpaslan, Gençlik Hizmetleri İl Müdürü Numan Nafiz Şahin, sporcular, eğitimciler ve öğrenciler katıldı.

Tören sırasında İl Milli Eğitim Müdürü Alpaslan, şehrin akademik başarılarının ulusal sıralamalarda daima üst sıralarda yer aldığını, ayrıca öğrencilerin sosyal ve sportif faaliyetlerle desteklendiğini vurguladı. Alpaslan, "Akademik başarının yanı sıra spor alanındaki başarıları da artırmak için gereken çalışmaların yapılması gerektiğini ve bu sayede şehrin ulusal ve uluslararası arenada da başarılara imza atması gerektiğini" ifade etti.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Numan Nafiz Şahin ise, Türkiye Şampiyonaları ve Avrupa Şampiyonaları'nda derece yapan öğrenci sayısının geçmiş yıllara göre büyük oranda arttığını belirtti ve bu sayının daha da artırılması için İl Millî Eğitim Müdürlüğü ile işbirliği yapacaklarını açıkladı.

Program, okul sporları grup müsabakaları sonucunda Türkiye şampiyonaları ve Avrupa şampiyonalarında derece yapan öğrencilere belgelerinin verilmesi, hediyelerin takdim edilmesi ve toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER