© Baykuş Haber

Okula başlayan öğrenciler için asılan balonlar ilgi odağı oldu

BİTLİS’İN TATVAN İLÇESİNDE BİR İŞLETME SAHİBİ, DÜKKANININ ÖNÜNDE BULUNAN MERDİVENLERE 700 BALON ASARAK OKULA BAŞLAYAN ÖĞRENCİLERE HEDİYE ETTİ.

Bitlis'in Tatvan ilçesinde bulunan bir işletme sahibi, okula başlayan öğrencilere sürpriz bir hediye verdi. İşletme sahibi Şazime Hancı, dükkanının önündeki merdivenlere 700 balon astı ve üzerine "Bunlar okula başlayan çocuklar için asılmıştır, alabilirsiniz" notunu bıraktı.

Kısa bir süre içinde balonlar hızla tükenirken, balon alamayan çocuklar işletme sahibi Hancı'dan yeni balonlar istedi. Bu olay, bölgede büyük ilgi çekti.

Organizasyon işletmesi sahibi Şazime Hancı, bu jestin birçok organizasyon düzenledikleri işlerinden farklı bir şekilde okulun ilk gününde çocukları mutlu etmek amacıyla gerçekleştirildiğini söyledi. İş yerinin okul yolunda olması nedeniyle birçok çocuğun balonları gördüğünü ve bu jestin mutlulukla karşılandığını ifade etti.

Hancı, çocukların mutlu olmasını, hatıralarında yer edinmeyi ve gülümsemelerine şahit olmayı amaçladıklarını belirterek, "Çocukların hatıralarında yer edinmek, mutluluklarına ortak olmak, gülüşlerine şahit olmak bence her şeye değerdi" dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER