© Baykuş Haber

Okullar bölgesine üst geçit müjdesini, Başkan Aydın duyurdu

AK PARTİ SEFERİHİSAR İLÇE BAŞKANI AHMET AYDIN VE KARAYOLLARI 2. BÖLGE MÜDÜRÜ MURAT GÖNENLİ.

AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın, Seferihisar anayolunda Karayolları 2. Bölge Müdürlüğü tarafından inşa edilen yeni bir üst geçidin yapımının başladığını duyurdu.

AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın'ın girişimleriyle Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yenilenen anayol üzerinde ikinci bir üst geçidin inşa edilmeye başlandığını açıkladı. Yeni üst geçit, Seferihisar'ın prestij yolu olarak adlandırılan ve tamamen yenilenen anayolun okul bölgesinde yer alacak. Başkan Aydın, Karayolları 2. Bölge Müdürü Murat Gönenli'ye teşekkür etti ve yatırımın tamamlanmasının ardından bölgenin daha güvenli ve modern bir kent vizyonuna sahip olacağını söyledi.

Başkan Aydın ayrıca, "İzmir Caddesi'nde yapılan sinyalizasyon çalışmaları, aydınlatmalar ve akıllı kavşaklar gibi düzenlemelerin ardından kesintisiz bölünmüş duble yol ile ulaşımda büyük bir konfor, yepyeni bir kent vizyonu sağlanırken, can ve mal kayıplarının da ciddi oranda önüne geçildi. Anayol üzerine yapılan her yatırım Seferihisar’ın kent vizyonunu daha da güçlendirecek." dedi.

Başkan Aydın, üst geçidin 2023-2024 eğitim ve öğretim yılına yetiştirileceğini ve bölge halkının bu projeyi talep ettiğini belirterek, üst geçidin yaşlılar, engelliler ve bebek arabası kullanan aileler için kolay geçiş imkanları sunacağını da vurguladı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER