© Baykuş Haber

Okulların açılmasıyla o bölgedeki trafik sorunu vatandaşların tepkisine neden oldu

ESKİŞEHİR ODUNPAZARI İLÇESİ AKCAMİ MAHALLESİ MALHATUN SOKAK MEVKİİNDE, OKULLARIN BULUNMASI VE BÖLGENİN TARİHİ OLMASINDAN KAYNAKLI GELEN YERLİ VE YABANCI TURİSTLERİN UĞRAK NOKTASI OLMASINDAN DOLAYI OLDUKÇA YOĞUN BİR TRAFİK AKIŞI MEVCUT OLDUĞU BELİRTİLDİ.

Eskişehir'de, okulların açılmasıyla birlikte tarihi Odunpazarı bölgesindeki trafik sorununun büyük ölçüde arttığını ifade eden vatandaşlar, yetkililerden bu soruna bir çözüm bulmalarını talep ediyorlar.

Özellikle Eskişehir Odunpazarı ilçesinin Akcami Mahallesi'nde bulunan Malhatun Sokak, bölgede bulunan okulların ve tarihi mekanların çekim merkezi olması nedeniyle yerli ve yabancı turistlerin yoğun ilgisini çekiyor. Bu durum, sokak üzerindeki trafik akışının oldukça yoğun olmasına sebep oluyor.

Sürücülerin, sağa park etmeleri nedeniyle çift yönlü olan yolun tek yönlü bir hale gelmesi ve bu durumun trafik sıkışıklığına yol açması, ara sıra sürücüler arasında gerginliklere yol açmaktadır.

Çevrede yaşayan vatandaşlar, bu trafik sorununun bir an önce çözüme kavuşturulması gerektiğini belirterek, bu bölgedeki trafik sıkışıklığının okulların açılmasıyla birlikte daha da arttığını dile getiriyorlar.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER