© Baykuş Haber

Okulun ‘beyzbol başarısı

TÜRKİYE RAGBİ FEDERASYONU’NA BAĞLI OLARAK BEYZBOL BRANŞINDA YAPILAN BEYZBOL YILDIZ ERKEKLER KATEGORİSİNDE ÇARŞAMBA FATİH ORTAOKULU ŞAMPİYON OLMAYA HAK KAZANDI.

Türkiye Ragbi Federasyonu tarafından düzenlenen Beyzbol Yıldız Erkekler Şampiyonası'nda zafer Çarşamba Fatih Ortaokulu'nun oldu. 2022-2023 Eğitim-öğretim yılı okul sporları kapsamında Türkiye Ragbi Federasyonu tarafından organize edilen Beyzbol Yıldız Erkekler kategorisinde, Samsun ilini temsil eden Çarşamba Fatih Ortaokulu büyük bir başarıya imza atarak Türkiye şampiyonu unvanını elde etti.

Ankara'da gerçekleşen ve 5 gün boyunca süren müsabakalarda, Çarşamba Fatih Ortaokulu, rakiplerini bir bir eleyerek finalde Çankırı Şehit Yahya Coşkuner Ortaokulu ile karşı karşıya geldi. Bu çekişmeli final mücadelesinde uzatmalara giden maçı 4-3'lük skorla kazanarak Çarşamba ekibi, Türkiye şampiyonu unvanını elde etti ve ilçelerine büyük bir gurur yaşattı.

Çarşamba Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, bu büyük başarıdan dolayı okul yönetimini, antrenörleri ve sporcuları tebrik etti. Bu zafer, emek ve yeteneklerin bir araya geldiği güzel bir örnek olarak tüm ilçeye ilham verdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER