© Baykuş Haber

Okuma aşkı bitmedi, 43 yaşında üniversiteden mezun oldu

GÖNEN MESLEK YÜKSEKOKULU KUYUMCULUK VE TAKI TASARIMI BÖLÜMÜNDE ÖĞRENİM GÖREN EVLİ VE 3 ÇOCUK ANNESİ, 43 YAŞINDAKİ SAFİYE BATMAZ, ÇOCUKLARI YAŞINDAKİ ÖĞRENCİLERLE BİRLİKTE MEZUNİYET SEVİNCİ YAŞADI

Isparta'nın Gönen Meslek Yüksekokulu'nda Kuyumculuk ve Takı Tasarımı bölümünde eğitim gören Safiye Batmaz, 43 yaşında, evli ve 3 çocuk annesi bir öğrenci olarak mezuniyet coşkusunu yaşadı. İlkokulu tamamladıktan sonra açık öğretimle ortaokul ve lise eğitimini alarak halk eğitim merkezinde geleneksel el sanatları usta öğreticiliği yapmaya başlayan Batmaz, daha iyi bir gelecek için üniversite sınavına girdi. Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Gönen Meslek Yüksek Okulu'ndan Kuyumculuk ve Takı Tasarımı alanında mezun olan Batmaz, aynı yaşta olmadığı öğrencilerle birlikte mezuniyet sevinci yaşadı.

Safiye Batmaz, yaşın bir sınırlama olmadığını belirterek, "Okumanın yaşı yok, istediklerini hiçbir zaman ertelemesinler" dedi ve çocuklarıyla bu gurur dolu anıyı paylaşmanın mutluluğunu yaşadığını ifade etti. Kızı Nurgül ise annesinin örnek biri olduğunu ve eğitimde yaşın sınırlanamayacağının en büyük kanıtının annesi olduğunu söyledi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER