© Baykuş Haber

Okurlarıyla buluşan Urgancı, serinin devam edeceğini müjdeledi

DENİZLİLİ GAZETECİ-YAZAR SERKAN URGANCI, İKİNCİ BASKISI YAYIMLANAN MARY EFES’E YOLCULUK KİTABI İÇİN DÜZENLENEN İMZA GÜNÜNDE OKURLARIYLA BULUŞTU. URGANCI, ÖNÜMÜZDEKİ YIL KİTABININ DEVAM SERİSİNİN BASKIYA GİRECEĞİNİ BELİRTTİ.

Denizlili Gazeteci-Yazar Serkan Urgancı, Mary Efes’e Yolculuk kitabının ikinci baskısı için düzenlenen imza gününde okurlarıyla bir araya geldi. Kitabın ikinci baskısı Mayıs ayında raflardaki yerini aldı ve okurlar yoğun ilgi gösterdi. Bu etkinlikte, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki ve Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan da Urgancı'ya destek verdi.

Mary Efes’e Yolculuk kitabı, Meryem Ana'nın Kudüs'ten başlayarak Efes'e yaptığı yolculuğu epik bir anlatımla ve tarihsel gerçeklere dayanarak konu ediniyor. Gazeteci-Yazar Urgancı, kitabın büyük ilgi görmesi ve tükenmesi üzerine ikinci baskının yapıldığını belirtti. Ayrıca, kitabın İngilizce versiyonunun 63 ülkede yayımlandığını ve özellikle Amerika'da büyük ilgi gördüğünü ifade etti.

Urgancı, Mary Efes’e Yolculuk kitabının amacının ülkedeki inanç turizmi gelirlerine katkı sağlamak olduğunu vurguladı ve kitabın devam serisi olan "David Son Koruyucu"nun da yakında tamamlanarak 2024 yılında yayımlanacağını açıkladı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER