© Baykuş Haber

“Okuyan Şehir Ağrı” projesi ödül töreni

AĞRI VALİLİĞİ HİMAYELERİNDE İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN YÜRÜTÜLEN “OKUYAN ŞEHİR AĞRI” PROJESİ KAPSAMINDA YIL SONU ÖDÜL TÖRENİ DÜZENLENDİ.

Ağrı Valiliği himayesinde gerçekleştirilen "Okuyan Şehir Ağrı" projesinin yıl sonu ödül töreni, büyük bir katılımla gerçekleşti. Törende, Vali Dr. Osman Varol ve eşi Funda Varol, Vali Yardımcısı Bülent Şimşek, İl Milli Eğitim Müdür Vekili İshak Hasanoğlu, şube müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler bir araya geldi.

Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Ardından, "Yetenek Sende, Keşfet! Okulumda 1001 Ses Var" projesi kapsamında hazırlanan müzik dinletisi büyük ilgi gördü. Mustafa Kemal Atatürk İlkokulu, İMKB Gazi İlkokulu, İbrahim Çeçen İlkokulu, Kaymakam Özgür Azer Kurak İlkokulu ile Ortaokulu, Doğa Koleji, Bahçeşehir Koleji ve Erol Parlak Güzel Sanatlar Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından sergilenen performans, izleyicilerden tam not aldı.

Ödül töreninin devamında, "Okuyan Şehir Ağrı" projesi kapsamında, 2022-2023 eğitim-öğretim döneminde en çok kitap okuyan okullara, en çok kitap okuyan öğrencilere, münazara ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi. Vali Dr. Osman Varol, eşi Funda Varol ve İl Milli Eğitim Müdür Vekili İshak Hasanoğlu, başarılı öğrencilere ödüllerini vererek tebrik etti.

Bu anlamlı etkinlik, okumanın ve eğitimin önemini vurgulayarak, öğrencilere daha fazla motivasyon kazandırmış oldu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER