© Baykuş Haber

Ölen öğretmenin eşinden öğrencileri duygulandıran hediye

MUHAMMET ALİ KILIÇ, EŞİNİN ÖĞRENCİLERİNİ YENİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILINDA YALNIZ BIRAKMADI.

Adana'da 6 ay önce okuldan evlerine dönerken trajik bir kaza sonucu hayatını kaybeden 4 öğretmenden biri olan Pınar Kılıç'ın eşi Muhammet Ali Kılıç, eşinin öğrencilerini yeni eğitim ve öğretim yılında yalnız bırakmadı.

Saimbeyli ilçesine bağlı Himmetli İlk ve Ortaokulu'nda görev yaparken, araçlarının üzerine kaya düşmesi sonucu yaşamını yitiren Pınar Kılıç'ın eşi Muhammed Ali Kılıç, 2023-2024 eğitim-öğretim yılı başlangıcında eşinin öğrencilerinin yanına giderek onlara duygusal bir sürpriz yaptı.

Pınar Kılıç'ın eşi Muhammed Ali Kılıç, ziyaretinde eşinin öğrencileriyle duygusal anlar yaşadı. Öğrenciler, öğretmenlerinin boşluğunu Kılıç'a sarılarak doldurdu.

Muhammed Ali Kılıç, eşinin anısını yaşatmak ve onun geride bıraktığı öğrencilere destek olmak amacıyla okulu ziyaret ettiğini belirterek, "Eşimden geriye kalanlara sahip çıkmaya çalışıyorum. Onlar mutlu oldukça ben de mutlu oluyorum. Onlar aynı zamanda bundan sonra benim öğrencilerim. Her zaman ben de bir öğretmenleri olarak yardımcı olacağım. Onlar bana emanet, ben de onları iyi yerlerde görmek için destek vereceğim." dedi. Bu özel anlar, hem öğrencilerin hem de Muhammed Ali Kılıç'ın eşinin kaybının ardından bir araya gelmeleriyle duygusal bir bağ oluşturdu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER