© Baykuş Haber

Olgun gençler el emeği eserlerini sergiledi

NİLÜFER BELEDİYESİ BEŞEVLER OLGUN GENÇLİK MERKEZİ’NDE EĞİTİM ALAN YAKLAŞIK 200 KURSİYERİN EL EMEĞİ ESERLERİ YIL SONU SERGİSİNDE İZLENİME SUNULDU.

Nilüfer Belediyesi Beşevler Olgun Gençlik Merkezi'nde eğitim alan yaklaşık 200 kursiyerin yıl sonu sergisi büyük bir ilgiyle izlendi. Nilüfer Belediyesi'nin düzenlediği kurslara katılan kursiyerler, yıl boyunca emek vererek hazırladıkları el emeği eserleri sergileme fırsatı buldular.

Beşevler Olgun Gençlik Merkezi'nde Kasım ayından bu yana devam eden kurslarda, mefruşat, kağıt rölyef, ahşap boyama, giyim ve örgü gibi farklı alanlarda eğitim alan kursiyerler, sergide yaptıkları çalışmaları ziyaretçilere sunmanın mutluluğunu yaşadılar.

Sergiye renk katan bir diğer etkinlik ise Beşevler Olgun Gençlik Merkezi'nde tango ve halk dansları eğitimi alan kursiyerlerin gösterisi oldu. Dans gösterisi, etkinliğe katılanları coşturdu.

Nilüfer Belediye Başkan Yardımcıları Dr. Sibel Özer ve Remzi Çınar, sergiyi gezip kursiyerleri tebrik ederek başarılar dilediler. Kursiyerler ise verdikleri destek ve sağlanan imkanlar için Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem'e teşekkür ettiler ve eğitimlere devam edeceklerini ifade ettiler.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER