© Baykuş Haber

Ölüm kavşağı yine facia yaşandı, bölge halkı çözüm bekliyor

ÖLÜM KAVŞAĞI YİNE CAN ALDI,BÖLGE HALKI ÇÖZÜM BEKLİYOR

Giresun'un Bulancak ilçesinde, ölüm kavşağı olarak bilinen bölgede meydana gelen bir trafik kazası sonucunda 1 kişi hayatını kaybetti. Kazanın ardından bölge sakinleri, bu tehlikeli kavşakta sinyalizasyon sistemi kurulması için yetkililerden yardım talep ediyor.

Karadeniz Sahil Yolu Giresun-Ordu istikametinde seyreden 34 GIU 363 plakalı araç, yolun karşısına geçmeye çalışan engelli motosikletine çarptı. Kazada, savrulan motosiklette bulunan 65 yaşındaki Mehmet Özdemir olay yerinde hayatını kaybetti.

Bölge halkı, sık sık ölümlü trafik kazalarının yaşandığı bu kavşakta bir an önce sinyalizasyon sistemi kurularak önlem alınmasını istiyor. Geçtiğimiz ay, aynı kavşakta bir cenaze töreni sırasında yaşanan kazada, aile fertlerini taşıyan araç, kavşaktan geçerken hareket halindeki bir tırın altında kalmış, kaza sonucunda araç içindeki 2 kişi hayatını kaybetmiş ve 3 kişi ağır yaralanmıştı. Bu olaylar, bölge halkının güvenliği için acil önlemler alınması gerektiği konusundaki endişelerini artırmış durumda.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER