© Baykuş Haber

OMÜ Veteriner Fakültesi 96 mezun verdi

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Veteriner Fakültesi, 2022-2023 eğitim-öğretim döneminde 96 yeni mezun vererek mezuniyetlerini coşkuyla kutladı. Mezuniyet töreninde konuşan dönem birincisi, fakültenin eksikliklerine değinerek, "Fakültemize ait bir çiftliğimizin olmaması bizi tecrübeden mahrum bırakmış oldu" dedi.

OMÜ Veteriner Fakültesi, 2022-2023 Eğitim-Öğretim Dönemi Mezuniyet Töreni Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Öğrenciler, mezuniyetlerini büyük bir coşkuyla kutladılar.

Tören sırasında konuşan Rektör Prof. Dr. Yavuz Ünal, mezun öğrencileri OMÜ ailesinin bir parçası olarak gördüklerini belirterek mezuniyetin sadece bir evre olduğunu ve öğrencilerin bu sistemi notlandırmalarını, deneyimlerini paylaşmalarını istedi.

Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Tütüncü ise bilimin ve ilginin veterinerlik mesleğinde çok önemli olduğunu vurgulayarak, mesleğin farkını yaratanın sevgi olduğunu ifade etti.

Dönem birincisi Meryem Vural ise duygusal bir konuşma yaparak, fakültenin eksikliklerine dikkat çekti ve hocalarına teşekkürlerini iletti.

Mezuniyet töreninde dönem birincisi Meryem Vural, fakülte mezuniyet anı kütüğüne plaketini çaktı. Veteriner Fakültesi 16. Mezuniyet Töreni, pasta kesimi, yemin töreni ve kep atma töreni ile sona erdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER