© Baykuş Haber

Önce darp edildi, sonra silahla vuruldu: O anlar güvenlik kamerasına yansıdı

SİVAS’IN HAFİK İLÇESİ ÇINARLI KÖYÜNDE PATATES TARLASI YÜZÜNDEN ÇIKTIĞI İDDİA EDİLEN TARTIŞMADA M.Ö. KENDİSİNİ KONUŞMAYA ÇAĞIRAN R.Y. VE İ.A. TARAFINDAN ÖNCE DARP EDİLDİ SONRA SİLAHLA VURULDU. AĞIR YARALANAN VE HASTANEDE TEDAVİ GÖREN M.Ö’YÜ DARP EDİP, SİLAHLA VURDUKTAN SONRA KAÇAN ŞAHISLARI YAKALAMAK İÇİN JANDARMA EKİPLERİ ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYORLAR.

Sivas'ın Hafik ilçesinde patates tarlasıyla ilgili bir anlaşmazlık nedeniyle çıktığı iddia edilen olayda, bir kişi şiddete maruz kaldı ve silahla vuruldu. İstanbul'dan Hafik ilçesine gelen M.Ö., iddiaya göre patates tarlası nedeniyle aralarında husumet bulunan R.Y. ve İ.A. tarafından darp edildi. Olay, güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

İstanbul'dan gelen R.Y. ve İ.A., M.Ö.'yü evinin önüne çağırarak tartışma başlattı. Tartışmanın büyümesi sonucunda R.Y., M.Ö.'ye saldırdı ve darp etti. Daha sonra İ.A., montunun cebinden çıkardığı silahla M.Ö.'ye ateş etti. Yaralanan M.Ö. yerde yatarken, şahıslar ona yönelik darp eylemini sürdürdü. Olayı gören köy muhtarı A.S. ise yaralı M.Ö.'yü korumaya çalışırken, saldırganlar muhtara da müdahale etti. Ardından iki şahıs olay yerinden kaçtı.

Ağır yaralanan M.Ö., köy muhtarı ve diğer köylüler tarafından Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesi'ne götürüldü. M.Ö., tedavi altına alındı ve 20 günlük bir tedavi sürecinin ardından hayati tehlikesi atlatarak yoğun bakımdan çıktı.

Olayın güvenlik kamerası tarafından kaydedilmesi, jandarma ekiplerinin olayı soruşturması için önemli bir delil oluşturuyor. Saldırganları yakalamak için çalışmalar sürdürülüyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER