© Baykuş Haber

Onlarca yazar ve binlerce kitap Seferihisarlılarla buluştu

Seferihisar ilçesinde düzenlenen ikinci Seferihisar Kitap Günleri, onlarca yazar ve binlerce kitapla Seferihisarlılar arasında büyük bir buluşma oldu. Kitap günleri çerçevesinde düzenlenen etkinliklere vatandaşlar büyük bir ilgi gösterdi.

15-18 Haziran tarihleri arasında gerçekleşen etkinliklerde çok sayıda yayınevi stant açtı ve ünlü yazarlar panel ve söyleşilere katıldı. Tiyatro sanatçısı Altan Gördüm ile "Tiyatro ve Edebiyat" söyleşisi, Dr. Arif Koşar ve gazeteci Hakkı Özdal'ın "İkinci yüzyıla girerken üç tarz-ı siyaseti aşmak" konulu paneli, tarihçi Sinan Meydan'ın "100. Yılında Cumhuriyet" anlatımı, yazar ve Psikiyatrist Dr. Arzu Erkan ile yapılan söyleşi gibi birçok etkinlik gerçekleşti.

Ayrıca, "İkinci Yüzyılda Sosyal Demokrasi" başlıklı panelde CHP Milletvekili Sevda Erdan Kılıç ve İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Grup Başkanvekili Murat Aydın gibi önemli isimler yer aldı.

Kitap günlerinin son günü yoğun yağış nedeniyle Teos Yazarlar Evi’nde yapılan söyleşi ve panelde de birçok değerli konuşmacı bulundu. Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, etkinliklere ilginin kendilerini memnun ettiğini ve bu etkinliği geleneksel hale getireceklerini ifade etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER