© Baykuş Haber

Önünde duran minibüsü fark eden motosiklet sürücüsü direksiyonunu bırakıp kendini yere attı

ANTALYA’NIN MANAVGAT İLÇESİNDE MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ ÖNÜNDE YOLCU İNDİRMEK İÇİN DURAN MİNİBÜSÜ SON ANDA FARK EDİNCE DİREKSİYONU BIRAKTI. KENDİSİNİ YERE ATARAK YUVARLANAN SÜRÜCÜNÜN KIL PAYI ÖLÜMDEN DÖNDÜĞÜ ANLAR KAMERAYA YANSIDI.

Manavgat ilçesinde, motosiklet sürücüsü yaşanan tehlikeli anlarda kıl payı ölümden döndü. Kaza, Kavaklı Mahallesi 6522 Sokak'ta meydana geldi. Mustafa Dartar'ın kullandığı minibüs, yolun sol şeridinde yolcu indirmek için durakladığında, aynı istikamette seyreden Mustafa Akın'ın yönetimindeki motosiklet, minibüse arkadan çarptı.

Kaza anları güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde minibüsün ani duruşunu son anda fark eden motosiklet sürücüsü, tam çarpma anında motosikleti bırakarak kendisini yere atmıştı. Şans eseri, sürücü yere yuvarlanarak kurtuldu. Motosiklet ise minibüsün sol arka tamponunun altına kadar girmişti.

Kaza sonucunda sürücü, kıl payı ölümden dönmüş ve olay güvenlik kamerasına yansımıştı. Bu tehlikeli olay, trafik kurallarına uyma ve dikkatli sürüşün önemini bir kez daha vurguluyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER