© Baykuş Haber

Önüne köpek çıkan sürücü köprünün bariyerlerine çarptı:1 yaralı

ANTALYA’NIN GAZİPAŞA İLÇESİNDE YOLA ANİDEN ÇIKAN KÖPEĞE ÇARPMAMAK İÇİN SÜRÜCÜSÜNÜN MANEVRA YAPTIĞI OTOMOBİL, SAVRULARAK KÖPRÜNÜN BARİYERLERİNE ÇARPTI.

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde, bir köpeğe çarpmamak için manevra yapan bir sürücünün otomobili, kontrolünü kaybederek köprünün bariyerlerine çarptı. Kazada otomobil sürücüsü Meryem Ç. yaralandı.

Kaza, Gazipaşa Köprüsü üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, Meryem Ç. yönetimindeki 07 ABV 846 plakalı otomobil, Gazipaşa istikametinden Anamur'a doğru seyir halindeyken aniden yolu kesen bir köpeği çarpmamak için ani bir manevra yaptı. Ancak bu manevra sonucunda araç kontrolünü kaybetti ve köprünün bariyerlerine çarparak durabildi.

Kazada, otomobil sürücüsü Meryem Ç. yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine sağlık ekipleri ve polis olay yerine yönlendirildi. Yaralı, ambulansla Gazipaşa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Polis ekipleri, kaza ile ilgili inceleme başlattı. Hayvanların yola çıkmasının sürücüler için risk oluşturabileceği bu tür durumlarda, güvenlik kurallarına uyulması gerektiği hatırlatılıyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER