© Baykuş Haber

Ordu Boztepeye gitmek isteyen vatandaşların teleferik yoğunluğu

ORDU’DA, 530 METRE YÜKSEKLİKTE CAZİBE MERKEZLERİNDEN BİRİ OLAN, YERLİ VE YABANCI TURİSTLERİN İLGİ ODAĞI HALİNE GELEN BOZTEPE’YE ULAŞIMDA BÜYÜK KOLAYLIK SAĞLAYAN TELEFERİK, KURBAN BAYRAMI TATİLİNİN SON GÜNÜNDE DE ZİYARETÇİLERİNİ AĞIRLIYOR.

Ordu'da, 530 metre yükseklikteki muhteşem manzarasıyla ünlü Boztepe, yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çeken önemli bir cazibe merkezi haline gelmiş durumda. Kurban Bayramı tatilinin son gününde bile Boztepe'ye ulaşım sağlayan teleferik, ziyaretçilerini ağırlıyor.

Kuş bakışı Ordu manzarasını görmek isteyen binlerce yerli ve yabancı turist, bayram tatili boyunca Boztepe'ye akın etti. Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışmalarla Boztepe'nin cazibesi arttı, ve teleferik sayesinde ziyaretçiler kolayca ulaşabiliyor. Teleferiği tercih eden vatandaşlar, istasyon önünde metrelerce kuyruk oluşturdu. Boztepe'ye yaklaşık 10 dakikada ulaşım sağlayan teleferik hattı, özellikle Kurban Bayramı tatili için kente gelen yerli ve yabancı turistlere hizmet verdi.

Uzun kuyruklara rağmen, bekleyen vatandaşlar, Ordu'nun tepesinden şehri görmek ve bu eşsiz manzaranın tadını çıkarmak için buraya gelmenin kesinlikle değerli olduğunu ifade ettiler. Boztepe'nin Ordu'nun turistik noktalarından biri haline geldiğini vurgulayarak, manzaranın her şeye değdiğini dile getirdiler.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER