© Baykuş Haber

Orduda YKS heyecanı

ORDU’DA ÜNİVERSİTE HAYALİ KURAN BİNLERE GENÇ VE YETİŞKİN, YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI SINAVI’NA (YKS) GİRDİ.

Ordu'da, üniversite hayali kuran binlerce genç ve yetişkin, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) giriş yaptı. Türkiye genelinde 3 milyon 500 binden fazla adayın katıldığı YKS heyecanı, Ordu'da da büyük bir coşkuyla yaşandı. Öğrenciler ve sınavı yeniden deneyecek olan yetişkinler, sabahın erken saatlerinden itibaren heyecan dolu bir bekleyişe girdi.

Sınav günü geldiğinde, öğrenciler ve adaylar saat 10.00'a kadar kapıdaki güvenlik kontrolleriyle sınav yerlerine alındılar. Bazı adaylar ise sınavın başlama anına saniyeler kala yetişmeyi başardılar. Sınavın başlamasına son 15 dakika kala kapılar kapatıldı ve sınav saat 10.15'te başladı. Sınav süresi ise saat 13.00'e kadar devam edecek.

Sınavda ter döken öğrencilerin aileleri ise okul çevresinde heyecanla beklemeye devam etti. Aileler, çocuklarının sınava iyi bir şekilde hazırlandıklarını ve şu ana kadar devam eden heyecanlarını dile getirerek, sınavı geçecekleri konusunda umutlu olduklarını ifade ettiler. Tüm sınav katılımcılarına başarılar dileyerek, dualarını sürdürdüler.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER