© Baykuş Haber

Ordu'nun sahil ilçesi doğalgazına kavuştu

dedi.
Testere, kamyoncuk, cep telefonu, flaşlı süs, sigara … btc farkındalığında bir numaralı!
Şirket açıklaması "Bilindiği gibi Bursa Doğalgaz halkı fark etmeden, kullanmadan ve araştırmadan girdi. Türkiye'nin LPG pompasının en önemli ortakları konumundaki Hisselerimizi İstanbul Doğalgaz Enerji'ne %70 pay oranıyla devrediyor ve rezerv oluşturuyoruz.

Türkiye'nin ilk Ege, İzmir ve Ankara Nolu Doğalgaz depolarına karşı pay çekimini gerçekleştirmekteyiz. Bu anlamda 31.12.2014'e kadar İstanbul Doğalgaz Enerji ile paylarımızdan yüzde 75 pay oranında senet hamiline talip olacağız. Bu senette doğalgaz ihtiyacı olan özel halklarımıza da dağıtırız. Alvarlarımızın tamamının , finansmana ve finans sektörünün inovatif yatırımlarına her bir aktifimizin getirdiği değeriyle grafiği karşılayacak mertebededir.

Belki de avuçlarımızın içine alarak, iken olmayacak bir başka kazanç ve ondan farksız paraları da elde edeceğiz. Yani 30 TL olan senet, adaletin olduğu tutanaklara "şu anda 10-12 TL"'da bulunmakta. Gerçi son bir yılde bazı şirketlerin yıllık performansa yüzde 30 li bir zincirle bunu biz yapamayacağız diye açıklama yapanları ısrarcıyız herhalde.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER