© Baykuş Haber

Ormancıların kadro coşkusu

BOLU VE DÜZCE'DE ORMANDA GEÇİCİ İŞÇİ OLARAK ÇALIŞAN 486 PERSONEL KADROYA GEÇTİ. ORMAN İŞÇİLERİ BÜYÜK SEVİNÇ YAŞARKEN, ÖZ ORMAN-İŞ SENDİKASI GENEL BAŞKANI SETTAR ASLAN, “BUNDAN BÖYLE KAMUDA GEÇİCİ İŞÇİ YOKTUR” DEDİ.

Bolu ve Düzce'de ormanlarda geçici işçi olarak çalışan 486 kişi, kadroya geçişlerini kutlamak için bir etkinlik düzenledi. Bolu Dağı'nda bulunan bir otelde gerçekleşen bu özel programda, Öz Orman-İş Sendikası Genel Başkanı Settar Aslan, Doğa Koruma ve Milli Parklar 9. Bölge Müdürü Hasan Başyiğit, Bolu Orman Bölge Müdürü Mahmut Şentürk, İl Özel İdaresi Sekreteri Sırrı Köstereli, daire müdürleri, sendika temsilcileri ve kadroya geçen orman işçileri bir araya geldi.

Öz Orman-İş Sendikası Genel Başkanı Settar Aslan, orman işçilerine yönelik yaptığı konuşmada, "Ateş Savaşçıları" olarak seslendi ve bu özel günü kutladı. Aslan, uzun yıllar süren bekleyişin ardından bu anı yaşamak için sabırla mücadele ettiklerini vurguladı. Kadroya geçişin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın desteğiyle kamudaki geçici işçilik uygulamasının sona erdiği anlamına geldiğini belirterek, "Bundan böyle kamuda geçici işçi yoktur" dedi.

Konuşmanın ardından protokol üyeleri, Bolu ve Düzce'de kadroya geçen 486 işçi adına üç kişiye kadroya geçiş belgesi takdim etti. Bu özel gün, orman işçileri için unutulmaz bir anı olarak kutlandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER