© Baykuş Haber

Ortacada festival coşkusu

MUĞLA’NIN ORTACA İLÇESİNDE BU YIL 26’NCISI DÜZENLENEN TARIM, ÇEVRE VE TURİZM FESTİVALİNİN İLK GÜNKÜ PROGRAMINA VATANDAŞLAR TARAFINDAN YOĞUN İLGİ GÖSTERİLDİ.

Ortaca ilçesinde bu yıl düzenlenen 26. Tarım, Çevre ve Turizm Festivali'nin ilk günü, yerel halk tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı. Festival, OFAD ekibinin etkileyici gösterisiyle başladı ve akşam konseriyle daha da renklendi. Gencer Savaş Orkestrası, festivalin açılış gecesinde sahne aldı. Festival, bir hafta boyunca sürecek ve Derya Uluğ, Ekin Uzunlar, Sevcan Orhan, Uğur Işılak ve Kolpa gibi ünlü sanatçıların konserlerine ev sahipliği yapacak. Kapanışı ise 9 Temmuz'da Kıraç'ın konseriyle yapacak.

Festival programına, Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir, MHP Muğla İl Başkanı Oğuz Akarfırat, geçmiş dönem MHP Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan, AK Parti Muğla İl Başkanı Gültekin Akça, MHP Ortaca İlçe Başkanı Bekir Türköz, AK Parti Ortaca İlçe Başkanı Burak Kaplan, birçok kurum müdürü, protokol üyeleri ve yerel halk büyük ilgi gösterdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER