© Baykuş Haber

Ortacada Kabotaj Bayramı coşkusu

ORTACA İLÇESİNDE BU YIL 97’İNCİSİ KUTLANAN 1 TEMMUZ DENİZCİLİK VE KABOTAJ BAYRAMI TURİSTİK DALYAN MAHALLESİNDE KUTLANDI

Ortaca ilçesinde bu yıl 97. kez coşkuyla kutlanan 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı, turistik Dalyan mahallesinde büyük bir etkinlikle karşılandı. Kabotaj Bayramı öncesinde düzenlenen törende deniz şehitlerinin anısına suya çelenk bırakıldı. Kutlama programları arasında yüzme yarışları, su altında hazine sandığı bulma yarışması ve yağlı direk yarışması gibi etkinlikler de düzenlendi. Yarışmalarda başarılı olanlara ödülleri takdim edildi.

Gündüz etkinliklerinin ardından akşam programı başladı ve OFAD ekibinin halk oyunları gösterisiyle renklendi. Ortaca Şehit Mehmet Kaya Halk Eğitim Merkezi'nin halk oyunları gösterisi de programa katkı sağladı. Dalyan Türk Sanat Müziği Korosu ise gece etkinliklerine son verdi.

Kaymakam Mesut Yakuta, Belediye Başkanı Alim Uzundemir, Garnizon Komutanı Albay Halil Gökçe, Ak Parti İl Başkanı Gültekin Akça, İlçe Emniyet Müdürü Raşit Tosun, İlçe Jandarma Komutanı Vekili Kıdemli Başçavuş Sedat Özdemir, Dalko Su Ürünleri Kooperatif Başkanı Arif Yalılı, muhtarlar ve mahalle sakinleri de programa katılanlar arasındaydı. Bu özel günde denizcilik ve kabotaj bayramı coşkusu mahallede yaşandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER