© Baykuş Haber

Ortaklar Genç Ofiste yıl sonu resim sergisi ve gösteriler düzenlendi

AYDIN'IN GERMENCİK İLÇESİ ORTAKLAR MAHALLESİNDE GERMENCİK GENÇLİK VE SPOR İLÇE MÜDÜRLÜĞÜ'NE BAĞLI FAALİYET GÖSTEREN ORTAKLAR GENÇ OFİS'TE SENE SONU RESİM SERGİSİ VE ÇEŞİTLİ BRANŞLARDA GÖSTERİLER DÜZENLENDİ.

Aydın'ın Germencik ilçesinin Ortaklar Mahallesi'nde, Germencik Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü'ne bağlı Ortaklar Genç Ofis'te, yıl sonu resim sergisi ve çeşitli branşlarda gösteriler düzenlendi. Farklı okullardan öğrencilerin üye olduğu Ortaklar Genç Ofis'te, öğrencilerin yıl boyunca aldıkları eğitimlerin sergisi yapıldı. Gençler tarafından sergilenen gösteriler arasında halk oyunları, jimnastik ve müzikli drama performansları yer aldı. Resim sergisinin açılışı da yapılarak sergilenen eserler incelendi.

Ortaklar Genç Ofis'in jimnastik eğitmeni Didem Onat, "Bu yıl boyunca öğrencilerimle birlikte çalışmalar yaptık. Bugün burada gösteride bulunan öğrencilerime, velilere ve izlemeye gelen herkese teşekkür ederim" dedi.

Etkinliğe Germencik Kaymakamı Turgay Gülenç, Germencik Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ahmet Çoşkun Parlakyalçın, Aydın Gençlik Merkezi Müdürü İmren Dargın, Germencik İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Çiftçi, Germencik Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Mehmet Ali Ercedoğan, Ortaklar Jandarma Karakol Komutanı J.Asb.Kd.Çvş. Seçkin Kabadayı ve davetliler katıldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER